Tjena alla WordPress diggare

Jag har under veckans gång fokuserat på hur man bygger teman till wordpress och skulle vilja slå ett slag för en bra bok i ämnet. Det saknas ju inte tutorials och dokumentation runt  worpress men jag skulle endå vilja rekomendera följande bok.

https://i0.wp.com/sitepointstatic.com/images/books/covers-92x116-bg/wordpress1.png
http://www.sitepoint.com/books/wordpress1/

Det kan ju vara ganska skönt att ha en bok ibland även om man tillbringar större delen av sin vaktna tid på Internet (där allt finns). Denna bok läser man ut på några kvällar och beskriver hur man skapar säljande teman till worpress. Boken har ett freelance fokus, och beskriver alla steg i utveklandet av ett tema, allt från palneringsstadiet till marknadsföring. Boken ger en bra inblick och förståelse av WP’s temasystem samt en inblick i WP communityt kring temautveckling.

Boken har insirerat mig till att komma igång med att bygga smarta teman till Aftonbladets Wp sajter, att sitta brevid Christian Bolstad i några veckor har ju också varit en källa till outtömlig kunskap och inspiration.

Jag gillar för övrigt sitepoint och många av deras andra böcker och guidlines. Jag har följt dom och varit ett fan sedan de gav ut denna banbrytande bok 2003.

http://www.amazon.com/HTML-Utopia-Designing-Without-Tables/dp/0957921829

Om ni skulle stötapå mig på stranden i sommar är det troligt att jag sitter i skuggan och läser någon av följande böcker i denna fyrklöver

https://i1.wp.com/sitepointstatic.com/images/books/htmlcss1/3dcover-flat.png  https://i2.wp.com/sitepointstatic.com/images/books/covers-92x116-bg/cloud1.png  https://i2.wp.com/sitepointstatic.com/images/books/covers-92x116-bg/design2.png  https://i0.wp.com/sitepointstatic.com/images/books/covers-92x116-bg/wordpress1.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s